Bovallius-konserni

S. ja A. Bovalliuksen säätiö sr

S. ja A. Bovalliuksen säätiö sr on perustettu Pieksämäellä vuonna 1905 hoitamaan omaisuutta, jonka Sofia ja Angelique Bovallius määräsivät testamentilla käytettäväksi kuurojen tyttöjen koulutukseen. Säätiö kehittää erityistä tukea tarvitsevien opiskelu- ja työllistymismahdollisuuksia ylläpitämällä ammatillista erityisoppilaitosta, Bovallius-ammattiopistoa. Koulutustoiminnan lisäksi säätiö huolehtii kiinteistö- ja met-säomaisuudestaan, sekä omistaa kokonaisuudessaan Bovallius-Palvelut Oy:n ja Bovallius-Kiinteistöt Oy:n. Säätiö tukee tavoitteidensa mukaista toimintaa myös jakamalla avustuksia.

Bovallius-ammattiopisto

Bovallius-ammattiopisto (BAO) on S. ja A. Bovalliuksen säätiön ylläpitämä ammatillinen erityisoppilaitos, joka järjestää koulutusta Jyväskylässä, Pieksämäellä ja Turussa sekä useilla muilla paikkakunnilla. Koulutus-tarjontaan kuuluvat valmentava koulutus, ammatilliset perustutkinnot, tuettu oppisopimuskoulutus sekä aikuiskoulutus. Bovallius-ammattiopistossa opiskelee vuosittain noin 530 erityistä tukea tarvitsevaa opiskelijaa. Ammatillisen erityisopetuksen kehittämis- ja palvelutehtävän mukaisesti Bovallius-ammattiopisto tarjoaa asiantuntijapalveluita myös muille organisaatioille.

Siirry Bovallius-ammattiopiston sivuille: www.bao.fi

Bovallius-Palvelut Oy

Bovallius-Palvelut Oy on vuonna 2004 perustettu monialainen yhteiskunnallinen yritys, joka tuottaa laadukkaita palveluita yrityksille, kunnille ja kotitalouksille. Yrityksen palvelutarjontaan kuuluvat sekä erilaiset palvelut yksityisasiakkaiden arkeen, suuret alihankintakokonaisuudet isoille toimijoille että laadukkaat käsityöt isoina ja pieninä erinä.

Siirry Bovallius-Palvelut Oy:n sivuille:  palvelut.bao.fi

Bovallius-Kiinteistöt Oy

Bovallius-Kiinteistöt Oy on vuonna 2009 perustettu yhtiö, jonka päätehtävänä on omistaa, hallita ja vuokrata pääosin Bovallius-ammattiopiston toimintaan tarkoitettuja tiloja. Bovallius-Kiinteistöt Oy:n tytäryhtiö KiinteistöOy Pieksänsara on Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA:n mukainen yleishyödyllinen yhteisö. Se omistaa 42 opiskelija-asuntoa Jyväskylässä ja Pieksämäellä.