Bovallius-konserni

S. ja A. Bovalliuksen säätiö sr

S. ja A. Bovalliuksen säätiö sr on perustettu Pieksämäellä vuonna 1905 hoitamaan omaisuutta, jonka Sofia ja Angelique Bovallius määräsivät testamentilla käytettäväksi kuurojen tyttöjen koulutukseen. Säätiö kehittää erityistä tukea tarvitsevien opiskelu- ja työllistymismahdollisuuksia ylläpitämällä yhdessä Invalidiliitto ry:n kanssa ammatillista erityisoppilaitosta. Koulutustoiminnan lisäksi säätiö huolehtii kiinteistö- ja metsäomaisuudestaan, sekä omistaa kokonaisuudessaan Bovallius-Palvelut Oy:n ja KiOy Pieksänsaran. Bovallius-konserniin kuuluu myös Pieksämäen Seudun Talohuolto Oy. Säätiö tukee tavoitteidensa mukaista toimintaa myös jakamalla apurahoja ja avustuksia.

Ammattiopisto Spesia Oy

Vuoden 2018 alussa syntyi uusi ammatillinen erityisoppilaitos, Ammattiopisto Spesia, kun Bovallius-ammattiopisto ja Validia Ammattiopisto yhdistyivät. Spesia toimii laajasti ympäri Suomea. Sen päätoimipaikat ovat Jyväskylä, Järvenpää, Pieksämäki ja Turku, joiden lisäksi järjestämme koulutusta myös useilla muilla paikkakunnilla. Spesia on noin 1300 opiskelijallaan Suomen toiseksi suurin ammatillinen erityisoppilaitos.

Siirry Ammattiopisto Spesian sivuille: www.spesia.fi

Bovallius-Palvelut Oy

Bovallius-Palvelut Oy on vuonna 2004 perustettu monialainen yhteiskunnallinen yritys, joka tuottaa laadukkaita palveluita yrityksille, kunnille ja kotitalouksille. Yrityksen palvelutarjontaan kuuluvat sekä erilaiset palvelut yksityisasiakkaiden arkeen, suuret alihankintakokonaisuudet isoille toimijoille että laadukkaat käsityöt isoina ja pieninä erinä.

Siirry Bovallius-Palvelut Oy:n sivuille:  palvelut.bao.fi

 

Bovallius-konsernin organisaatiokaavio